Dieren Winkel "De Schuur"
 
 Hengelsport

Witvis

Karper

Roofvis

Assortiment

Activiteiten

Foto's

 

 

Hengelsport

Vissen is een hobby die door zeer velen wordt gedaan. Nederland is een waterrijk land en het is dan ook niet echt verwonderlijk dat deze hobby zoveel gevolg kent. Het is een hobby die door alle leeftijden wordt beoefend.

Vissen
Dieren winkel “De Schuur” stelt zich ten doel om juiste voorlichting te verstrekken over het vissen én aan de visser. Wij zijn van mening dat de visser tijdens het beleven van zijn hobby gast is in de natuur. Het juist behandelen van de gevangen vis altijd met natte handen werken en indien de vangst wordt meegenomen, direct doden, anders direct terugzetten, zien wij als een vanzelf-sprekendheid. Ook het opruimen van je visstek na afloop van je sessie zien wij als erg belangrijk. Logisch vinden we dat elke sport-visser in het bezit is van de juiste papieren. Om dit te vereenvoudigen, zal dieren winkel “De Schuur” met de Noordelijke fede-ratie in gesprek gaan om de mogelijkheden te on-derzoeken zelf de vergunningen te kunnen verkopen.

Vissers spreken graag met andere vissers. Stekuitwisseling, informatie uitwisseling, techniek uitwisseling en natuurlijk het nodige visserslatijn komt dan op tafel. Om de gezellige kant van de hengelsport te benadrukken, heeft dieren winkel “De Schuur” iedere vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur een speciaal hengelsportuurtje. U bent hartelijk welkom voor een gezellig praatje en een kop koffie zal voor u klaar staan.