Dieren Winkel "De Schuur"
 
 Route
 
 
 Bezorgservice
 
 
 Contact
 
 
 De producten
 
 
 Bestellijsten
 
 
 Links
 
 
 Disclaimer
 

 

Leveringsvoorwaarden Dieren Winkel “De Schuur”

Bevoorrading dieren winkel “De Schuur”
Huisdierenshop “De Schuur” wordt wekelijks twee maal bevoorraad en kan derhalve op zeer korte termijn al uw bestellingen leveren.

Leveringsgarantie
Om een veiligheidsmarge in te bouwen heeft dieren winkel “De Schuur” ervoor gekozen het termijn iets te verbreden, zodat we u de garantie kunnen geven dat bestellingen binnen 10 werkdagen in onze winkel zijn.

Bezorgservice
Dieren winkel “De Schuur” brengt eens per week, op donderdag, bestellingen aan huis. Bestellingen vanaf € 50,00 worden in de Gemeente Loppersum gratis thuisbezorgd. Bestellingen vanaf € 75,00 worden in overleg gratis thuisbezorgd in de gemeenten Delfzijl, Ten Boer, Eemsmond en Appingedam. Overige bestellingen worden onder rembours aangeboden aan onze pakketdienst. Deze verzendingen betaalt u dus zelf. Voordat wij vertrekken / verzenden nemen wij contact met u op om de bezorgtijd zo nauwkeurig mogelijk door te geven.

Bestellingen
Bestellingen geplaatst in onze winkel, maar ook on-line bestellingen, zijn voor ons opdrachten. Zonder annulering, minimaal 5 werkdagen voor levering -hierbij hanteren wij onze bezorgdag, de dinsdag-, zullen wij dan ook volledig in rekening moeten brengen. Uitzonderingen op deze regel zijn slechts te maken na een gesprek met de eigenaar van dieren winkel de “De Schuur”. Indien deze de onderbouwde reden accepteert, kan de bestelling als niet gedaan worden beschouwd.

Betalingen
Betalingen vinden plaats bij aflevering. U kunt bij onze bezorgdienst pinnen! Vanzelf worden contante betalingen ook geaccepteerd.

Versgarantie
Dieren winkel “De Schuur” heeft zeer goede afspraken met haar leveranciers. Mocht een bepaald artikel naar ons idee te lang bij ons op voorraad liggen, dan gaan deze retour en ontvangen we nieuwe producten. Met deze voorwaarde kunnen wij u garanderen dat onze voeders altijd voldoen aan de hoogste gestelde eisen en niet te lang hebben gelegen in de magazijnen.